Пловдивчанка търси повече информация за мъж, който без видима причина чупи страничното огледало на паркиран автомобил, предава Plovdiv24.bg. Не е ясно точно кога е станало, но мястото е район "Западен и по-конкретно кв. "Смирненски".

От клипче, качено в една от пловдивските групи във Фейсбук, ясно се вижда как мъж, облечен в розова тениска и къси панталони, яростно замахва и чупи огледалото. 

Жената моли, ако някой има информация и знае кой е мъжът, извършил деянието да я потърси:

"Здравейте. Ако някой има информация за този индивид, нека се свърже с мен! Квартал "Смирненски".

Постъпката му извади наяве едни от най-заканителните коментари на клипчето:

Добре бе, защо бе, за Бога, защо в този град такава злоба!?!? Страшни селяни се навъдиха!!! Дали не заслужава същото, но с чук в глезена?

"Прост народ=слаба държава"

"Ако е на ул. "Юндола", там редовно се заяждат, ако паркираш, дори да има много свободни места пред блока... можеше и по-зле да е"

"Това май е мания на някой в квартала, на мен на две коли вече ми го правят пред нас и на комшийката ми също. Без да има война за парко място, отделно и счупени предни и странични стъкла.

Тя простотията не ходи по гората....материално е, ще го изработим, но защо хората станаха такива ....или просто се пренасели града с простаци .....Без повече коментар съм ..."

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук