Шофьор сигнализира за скандална случка на магистрала "Тракия". Той е попаднал на много интересен "индивид" по думите му, докато е управлявал колата си по скоростната отсечка, пише plovdiv24.bg. 

Ето какво разказва пловдивчанинът (без редакторска намеса):

"На връщане от морето попаднах на един много интересен индивид. В лява лента шофирах със 140 км/ч (специално си го отбелязах) и същият искаше да ме задмине и се опитваше с клаксон, с подсвяткания на дългите, с мигач да ме накара да се прибера *по време* на маневра изпреварване.

Същият този, бързащият, реши, че щом не съм го пуснал достатъчно бързо, той ще ми пречи, докато шофирам."

Човекът прилага и видео към думите си, на което се вижда желанието на джигита да го блокира всеки път, щом пловдивчанинът минел в лява лента.  

"Номерът на колата му е А 4871 НР", добавя пловдивчанинът.

Мрежата буквално бе взривена от историята на пловдивчанина, а други шофьори компетентно се изказаха по темата, някои дори стигнаха до много остри и цветни реплики. Ето част от мненията им:

"За съжаление по пътищата е пълно с такива комплексирани пе**ли..! (да ме прощават хомосексуалистите, че те са си свястни хора)..."

"А не може ли да се кара нормално? Винаги ли трябва да застрашаваш живота на хората които се движат...И тях някой ги чака,и те имат семейства"

" Просто бягаш от конфликт. И да си прав, махаш с ръка и усмивка, казваш всичко е наред или извинявай колега и си гледаш прекрасното семейство. Не си струва за една "суха фъшкия" да си рискуваш здравето. Поздрави!"

"От кога святкането стана официална сигнализация за освобождаване на изпреварваща лента?Може би от преди 10-15 години.Мисля, че вече инструкторите го преподават на младите водачи,заедно с филма Бързи и Яростни"

"Пълно е със селяндури!!!"


Вижте ВИДЕО от скандалната ситуация на магистрала "Тракия" ТУК! 

БЛИЦ припомня, че тази история идва на фона на изнесената вчера от "Пътна полиция" кошмарна статистика за произшествията от началото на месеца.

Униформени огласиха, че само за 6 дни в страната ни са загинали 16 души при ПТП, а пострадалите са десетки.