Поредно убийство на куче разбуни духовете в Благоевград. За това сигнализира и във фейсбук групата "НЕ на отровата по улиците на Благоевград и страната!!!" възмутена гражданка, съобщава Pirinsko.com.

"Приятели, черната смъртоносна серия в ж.к."Орлова чука", Благоевград продължава! Днес отровиха поредното кученце пред блок 209. Куче, което живее наоколо около 10 години! Взеха живота му по същия начин, както и на мъртвите ни животни преди седем месеца, на които е посветена тази група!", пише тя. 

"На тази дата бяха отровени и те! Най-доброто и светло, кротко животинче Муца си отиде днес от ръката на убиец! Случаите са сходни и имаме индикации, че са едни и същи извършителите! Първото разследване още не е приключило, а вече имаме рецидив! Подаден е сигнал и са предприети мерки, ще има разследване, но искам да изкажа болката, която изживяваме, страха, в който живеем! Не е нормално!

Мъката е огромна...И това не е всичко...труповете са два...кучето в чувала е също наше...преди две седмици изчезна и го търсихме къде ли не...било е напразно, днес намерихме и любимата ни Вики, убита, натикана в чувал и изхвърлена в храсти! Прекрасен лабрадор, добра и кротка! Имаме подозрение кой е убиецът и на нея и ще се борим за възмездие!

И още нещо...търсим и още две, които са в неизвестност и предполагаме, че имат същата съдба! Някаква угроза тегне над този блок, някакви изроди раздават правосъдие без причина и разбиват сърцата ни! Много страдаме...потопени сме в черното, превърнаха блока ни в гробище, нямаме покой...! Обичаме ви много, мили мъртви животни! Моля за споделяне, приятели!", пише още Веселина Димитрова.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук