Алисия и Златка Райкова излязоха тази вечер в "Дуела на честта" в шоуто Dancing Stars на bTV тази вечер. Двете премериха сили, изпълнявайки един и същи танц с един и същи партньор - Атанас Гендов. Целта на "дуела" бе двете да сложат по елегантен и изискан начин край на спора помежду им на дансинга. Никой от журито не коментира изпълнението им, като зрителите имаха възможност сами да преценят коя от двете се е представила по-добре.
Ще дам възможност на госпожица Златка Райкова да докаже твърденията си не на сцената, а в съда, отсече Алисия преди танца си. Тя бе категорична, че не излиза с идеята да участва в дуел, а ще танцува за зрителите. 
На заканите на Алисия да я съди плеймейтката Златка отговори: „Да прави каквото си иска. На тази красива сцена не трябва да говорим грозни неща. За мен всичко е минало”. 
Членовете на журито не се произнесоха за танцовите качества на двете съпернички и коя се е представила по-добре в горещата румба. Те предпочетоха да говорят за това колко е прекрасно, че спорове се решават чрез магията на танца. 
Бившата треньорка на националките ни по художествена гимнастика Нешка Робева коментира след изпълнението на двете, че като е гледала този дуел се е размечтала - представила си е как всички щекотливи въпроси в България се решават по този начин. "Представих си как Таня Дончева и Иван Костов се хвърлят в куикстеп или Борисов кани Станишев в страстно аржентинско танго, кръстосват крака, решават проблема за боклука. Да дойдат тук да се научат да танцуват, а не да се занимават с глупости", заяви Робева.
Коцето Калки и партньорката му Валя Недева бяха изгонени от шоуто тази вечер. От отпадане се спасиха двойките Андрей Баташов- Ана Дончева и Божидар Искренов -Гибона-Лили Величкова. /БЛИЦ