"Настояща заплаха: Ако все още не ви е ясно защо толкова настояваме да се спре модата на мъжете, облечени като жени, запознайте се с Азис", тръби един от най-големите американски сайтове за разнообразни класации cracked.com, цитиран в утрешното издание на в. "Телеграф".
На сайта има и снимка на Азис по сутиен, а обяснението продължава: "Той е българска поп звезда, която е толкова голяма в родната си страна, че представи народа си на "Евровизия 2006". Както виждате, това ново поколение на смесено облечени индивиди е извънредно мързеливо. Той не се е потрудил да си обръсне катинарчето или дори да си поприкрие "пакета". Откровено казано, ако на него не му пука за занаята му, защо трябва на нас да ни дреме?", възмущават се авторите на сайта.
Конкретната класация, в която нашият представител заема трето място, е наречена "7 музикални направления, чието възкресение трябва да бъде спряно". На седмо място е "Детската ескплоатация в  рапа", на шеста позиция са "Песните на милосърдни супергрупи", на пето - имената на групи, в които фигурира цифра вместо дума. Четвъртото направление, което не трябва да бъде възродено, са дългокосите псевдометъл банди. Третото място, където за "настояща заплаха" се мъдри Азис, е кръстено "Пичове, изглеждащи като грозни мацки". На второ място стои тенденцията за комбинация между зъл рапър и мила певица. Челната позиция е за специфичните танци към определени песни като "Макарена" и творенията на мацките от "Лас Кетчуп".  /БЛИЦ