Най-интересните моменти от подготовката на Алисия и Златка Райкова за провелия се миналата седмица "Дуел на честта" ще бъдат излъчени утре вечер от 21 ч. в поредния риалити епизод на Dancing Stars.
Феновете на шоуто ще могат да разберат повече за приятеля на плеймейтката, който беше в залата по време на танцувалния сблъсък, както и за реакциите на Алисия преди излизането й на дансинга.  Няма да е безучастен и Атанас Гендов, който ще разкрие повече за танците си с двете дами. Зрителите ще видят и как се развиха отношенията между Коцето Калки и Валя Недева, която до последно отправяше пиперливи забележки към певеца. Днес Калки се закани, че ще съди българско печатно издание за публикация срещу него. Той поясни, че това ще стане, ако не получи извинения от редакцията на вестника.
Тази вечер звездите в "Dancing Stars" ще се изправят пред поредното предизвикателство Останалите в голямата танцувална битка след вторите елиминации ще трябва да покажат какво са научили през седмицата. Опитът от многобройни състезания на бившите спортисти Илиана Раева и Божидар Искренов трябва да им даде и в третата седмица предимство пред останалите участници. Този път те ще имат задачата да се справят с Пасо Добле и Фокстрот.
Зад кулисите всички коментират, че основната битка отново ще бъде между Орлин, Нети и Виолета Марковска. За момента това са звездите, спечелили най-много овации в залата и положителни коментари из интернет форумите.
Фенове на останалите танцуващи звезди също не липсват. Илияна Раева получи торта от поддръжника на Левски – Бай Петко Хулигана. Тортата за съпругата на Наско Сираков е направена в неговия сладкарски цех и е специално изработена за шоуто на "Dancing Stars". /БЛИЦ