Меденруднишкото барби от силикон и хиалурон Андреа Иванова се похвали, че се глези с гозбите на великолепния готвач шеф Виктор Ангелов. 24-годишната бургазлийка пусна кадър от ресторанта на майстора, като се вижда, че си е поръчала порция от табуле и фалафели, пише "Флагман".

Здравославната храна обаче е комбинирана с кока-кола, която няма как да й спести килограмите, които се натрупват от газираната напитка. 

Ресторантът на шеф Ангелов е сред най-скъпарските заведения в столицата. Подобна гозба от салата с киноа и нахутени кюфтета струва около 15-18 лева, но от неговата кухня със сигурност ще е повече от 20-25 лв. Снимката вече е събрала над 100 лайка.

А коментарите са двупосочни.

Андреа Иванова е едно от най-коментираните лица не само в Бургас, но и в цялата страна. Припомняме, че само преди броени дни, за ЧРД, морското барби си удължи лицето, като хвърли 1000 лева за инвервенцията – инжекции с много твърда хиалуронова киселина.

Андреа се е подлагало на 26 операции и стана известна като момичето най-големи бомби и устни. Тя има по 1200 кубика силикон във всяка гърда, но мечтае да сложи по още 1200 кубика или общо 240 във всяка.