Софийските клюкари от край време шушукат, че отношенията между близначките Ивайла и Божидара Бакалови не са особено добри. Това започна да проличава и в риалитито VIP Brother 3. До сега двете дами не са влизали в сериозни спорове, но ето че дойде моментът, в който Божидара и Ивайла започнаха да се отпускат и да си казват каквото им е на сърцето, пише "Блясък".
По време на неделните игри близначките се сдърпаха. Причината беше в това, че Ивайла не усеща подкрепа от сестра си. Божидара пък хич не искаше да слуша Миската. И накрая я затапи с думите: ”Нямам сестра!” Малко след това Ивайла Бакалова проведе откровен разговор с гост съквартирантката Диана Любенова, в който й призна, че според нея Божидара има комплекс, че стои в сянката й. „Тя е талантлива и заслужава повече, но какво да направя, че аз съм имала късмет”, каза Ивайла.
На тазвечершното шоу бяха обявени имената и на номинираните Съквартиранти. Диана Любенова избра Тодор Славков, който да спечели възможност да докаже на зрителите, че благотворителната кауза го интересува. Ивайла, която беше с имунитет, защото спечели мисията от неделя, не спаси сестра си Божидара. Така дизайнерката автоматично отиде на номинация. На сцената тя остана много изненадана от коментарите и въпросите на водещия Ники Кънчев относно лошите отношения между нея и Ивайла. Божидара се опита да увери всички, че нещата явно не са показани както трябва, защото тя винаги е подкрепяла сестра си и никога не я е предавала.

Останалите номинирани са Петя, Део, Ицо и Софи. Те трябваше да излязат на сцената и да изпълняват на караоке известни български парчета. Най-много аплодисменти събра Хазарта, който с много чувство изпълни песента на лили Иванова "Ветрове."
В сряда в Къщата влиза и фолк певицата Преслава. За нейно съжаление обаче компания във VIP Brother нама да й прави любимият й колега Милко Калайджиев, който минала седмица събра най-малко пари за каузата и напусна риалитито. /БЛИЦ