Оженил ли се е Слави Трифонов, или не?! Мнозина вярваха, че това е поредната партенка около личния живот на заклетия ерген и го приеха с усмивка. Е, оказа се обаче, че е вярно. За всеобща голяма изненада.

Близка на Слави, жена от екипа му, потвърди, че сватба има. Дългия вече е семеен мъж, но не е правил тържество, а просто е подписал в гражданското, при това в делничен ден и при пълна конфиденциалност.

Разбира се, след това са се почерпили с най-близките до него хора, но в дома му, за да не се вдига никакъв излишен шум.

Слави Трифонов се е оженил тайно, булката е...

Слави се е взел с приятелката си, която наистина е на 25 години и още е студентка, но била доста по-зряла за годините си. Трифонов и тя имали връзка от няколко лета, но причината да се реши най-после на тази драстична стъпка, не е толкова изгарящата любов, колкото страх от старостта, самотата и болестите.

"Слави има проблеми със здравето и това се знае от всички отдавна. Той на практика остана сам и реши, че не му се живее като куче, иска да има компания, човек, който да му помага, да бъде до него вечерите...

Другарче си иска, което е нормално. С нея се разбират добре, тя е кротко момиче и е показала, че го обича. Дано и да продължат така", разкри дамата, цитирана от Crimesbg.com.