Джулиана Гани се превърна в голямата изненада в „Като две капки вода“, а изпълнението ѝ на „Шарени бонбони“ в образа на Тони Дачева върна към нов живот забравения хит на оркестър „Кристал“.

Хората не спират да обсъждат изявата на риалити звездата и да си тананикат песента. Това пък спечели на Гани гостуване в сутрешния блок на Нова телевизия, при това точно в сряда, на рождения ѝ ден.

Водещите Виктор Николаев и Мира Иванова я посрещнаха като глътка свеж въздух, след много натоварено с политика и тежки разкрития предаване. Джулиана пък ги спечели със своята естественост в поведението и стремежа си да гледа позитивно на живота.

„Аз нямам сценична треска по принцип, но като се качих в асансьора към сцената, ми изтръпнаха зъбите“, призна Гани. Тя подчерта, че смята забавлението за най-важното в „Капките“ и че не иска да спечели на всяка цена.

Моделът сподели, че най-трудно било да направи погледа на Тони Дачева, който бил важен. „Казаха ми, че трябва да е по-невинен, моят явно не е невинен“, коментира рожденичката, която истински развесели водещите на „Здравей, България“.

Джулиана Гани използва случая да каже суперлативи за гримьорите на „Капките“. Тя показа, как гримът, с който са скрили татуировките на ръката, продължава с дни да не пада. Мъжът ѝ пък не могъл да я познае, след като я направили като Тони Дачева.

„Вие сте най-позитивните водещи, при които съм била!“, заяви Дулиана.

Моментът, който трогна окончателно Виктор и Мира обаче дойде в края на интервюто.

„Ето, казаха ли ви го?! Някой трябваше да го каже!“, развълнува се Виктор Николаев.

„Не ни го казват често“, призна също толкова емоционално Мира Иванова.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук