Откакто е част от менторите в "Гласът на България" феновете на Галена са меко казано смаяни от начина, по който изглежда любимката им. Причината е, че тя съвсем не беше толкова вталена, колкото я виждаме сега.

Според почитателите на поп фолка 36-годишната брюнетка, която е и майка на две деца, тя е свалила от себе си поне с 10 кила и в момента изглежда повече от впечатляващо.

Звездата казва, че се е подложила на ударен режим, за да бъде в отлична форма преди старта на музикалния формат, но както знаем тя от няколко години се бори с излишните килограми и все не успяваше да постигне добър ефект. Запознати издават, че Галена е прибегнала и до "тежката артилерия" - липосукцията, за да извае снагата си, следвайки примера на колегата си Азис. В реномирана турска клиника опитни хирурзи изсмукали тлъстините от талията и бедрата на певицата, а цялата процедура отнела само 4 часа.

Когато минали първите възстановителни дни, изпълнителката се завърнала в България с манекенски мерки – без глад и без изтощителни тренировки. Специалистите обаче я предупрели, че резултатите от интервенцията не са вечни – ако звездата иска да запази по-дълго тънката си талия, все пак ще се наложи да спазва режим на хранене. Известно време трябвало да носи и специален корсет, който да я пристяга след операцията, пише "Уикенд".