Големият победител в трети сезон на "Игри на волята" Андрей продължава живота си, а победата е само един голям бонус. В интервю за Vbox7 той сподели, че ще вложи парите в своята дъщеричка, а малка част, за да се поглезят с красивата му съпруга.

Андрей разказа, че не е очаквал да издържи толкова много време без родителите си, без жена си и детето. "Това е изключително сериозно психологическо натоварване. Знаех, че физически съм отлично подготвен, но не подозирах, че ще издържа толкова много от психологическа гледна точка", сподели той пред "Събуди се" по NOVA. Но по-любопитен момент за зрителите беше появата на жена му Ксения, която изглеждаше видимо притеснена от първото си тв гостуване.
 

Както ви информирахме преди седмица - вдъхновена от победата на мъжа си, красавицата е взела решение да се запише на кастинга за следващия сезон на екстремното шоу. Но дали ще може да повтори успехите му - само времето ще покаже. 

"Съпругата ми също много иска да участва в "Игри на волята: България" и вече се записа за кастинга. Мисля, че физически няма да има проблем, но психологически ще се натовари много. Тя е още по-срамежлива и от мен, а това ще ѝ попречи", каза Андрей.

Макар и победител, Андрей продължава да се занимава с доста дейности след Игрите. Той ни разкри, че има малък бизнес за почистване, както и работи в сладкарски цех на свой близък приятел."Аз съм там, където са парите и се плаща", разказа той и не крие, че е щастлив от живота си и се гордее, че вече е български гражданин.