И тази седмица лорд Минчев не пожали модно прегрешилите звезди. Ето кой попадна в полезрението му и влезе в седмичната му рубрика "Гилотина" във в. "Телеграф". Има и похвалени!

ШУШАНА Е САМА, МЕНТАТА СЪЩО

Мъжът, който обяви на света, че Шушана е сама, също не е сам в модно отношение. Виждате нашествието на оркестрантското му сако, каквито имат в повечето ресторантски групи,  вариращи в комбинации във винено и черно. Нашият приятел се шири в тъмно сако с кожени кръпки на лактите, както и скромни гарнитури по джобовете  в същата гама. Разбира се, Митьо Пищова веднага би оспорил първенството на тази мода в собствена полза а Денди ще надигне отчаян вик от купето си първа класа за Перник, че той е основоположника на този стил. Вероятно! Блузката, подобна по размер на чанта за пазаруване е пълна догоре с Наско. Главата му се подава любопитно и оглежда хорските прозорци за да види дали…Да, познахте…Дали Шошана е сама. Прическата много прилича на тази на Коцето, след като се е разцелувал с Ники Кънчев в Биг брадър. Видяхте ли златното синджирче…Аз да.КАРАВЕЛОВА ВОДИ МОДНИЯ ПАРАД

Националният конкурс Бизнесдама на годината създаде модата на дългите рокли. Ето и тук налице е едно изключително  похвално старание от страна на част от присъстващите. Славка Каравелова, чиято професионална еманципация не е я направила по-малко дама, днес сияе в синя рокля, обогатена с цветя в най-видимата част. Прическата е впечатляваща и оригинална, с много настроение и с поведение на скъп парфюм, който само загатва за себе си. Силвия Хрисимова- Шонлебе е отново тиха в класата си, но нали казват, че най-силно се чуват прошепнатите думи. Елена Кристиано отдавна отлага срещата си с червеното и днес те са един страхотен тандем. Кавалерите им са свободомислещи господа, стаени в приятния чар на класиката.

ГЕРБ ГРАЧИ В ПУЛОВЕРА НА АЛЕКС

Съпругата на Иван Ласкин ме учудва съботно. Разлях си кафето пред този образ на симпатична но модно озадачаваща жена, която е допуснала върху себе си да и се случва този именно пуловер. Разбирам ако той  принадлежеше на прочутия и съпруг, щеше да добави още чар към примигващото му чувство за хумор или пък да кажем на Фънки, за да отмъсти на Луна и луноподобните. Но крехка девойка като Сърчаджиева трябва да е преживяла огромен стрес в брадъра за да прибегне до такъв стил. Липсата на ръкави не я прави да изглежда модната Венера Милоска, а само подчертава абсурдността на облеченото. Каква е тази гарга, която хем е рошава, хем цветна в центъра на дрехата? Или може би е герб , в опит да съчетае символиката на три африкански племена, всяко говорещо на различен език. Пуловерът жестикулира нахално от гръдта на Александра и прави кожения панталон да изглежда направо желан в сравнение с него. Възможно е това да е блузон, но цветовите характеристики по него са разпределени така, че е напълно възможно и да е обложка от плоча на Балкантон.МАЙМАРОВА ПРЕВЪЗХОЖДА МИС УЕЛС

Напълно ефектна в своята корона, носителката на титлата мис Уелс 2017 прави малки криволичения в роклята и прическата си. Огромната цепка стил недовършен крайградски път, отвежда към мъжки хихикания и надежди, които лесно могат да се изпарят с крехко ритниче идващо от обувките. Те също не са цвете за мирисане. Погледнете колко неубедителни са със своята скромна кожена лентичка, която едва придържа токчетата. Бизнесдамата Цветелина Маймарова, автор и връчващ на наградите Beauty Oscars, превъзхожда мис Уелс по сценичен и моден опит. Тя има прекрасна фризура, падаща спокойно върху шифонените образци, играещи едновременно ролята на шал и шикозна наметка. Звездната рокля е завършена  с разкошно бижу, което винаги може да бъде извадено от концепцията или да я допълни по цялата линия на елегантността и.

ТОМА С ЯКЕ КАТО НОЩНА СПИРКА

Гледам и не вярвам на лаптопа си. Това Тома ли е или неговата сянка- пергел се разхожда в метрото? Като в кадър от ганстерски филм, талантливият певец е облечен старателно убийствено в кожа и очила. Якето е скучно като спирка след полунощ, върху него няма нито джобове, нито някакъв аксесоар за който да се хванеш. При панталоните също нямам за какво да се хвана, освен за главата, която си е лично моя. Панталоните са като напръскани в кръв, но нали предположих, че това е сцена от гангстерски филм. Платненките къртят, но това къртене отеква в модната биография на младежа и се отразява чак в тениската му, неразгадаемо мрачна. Нещо синьо просветва в рамките на очилата, сякаш първо е ял захарни пръчици, една от които се е залепила там. Общата ми естетическа оценка за Томата е 3.5 като напълно съм неуязвим за прическата му, която ме очарова и разплаква.