Илиана Раева се представи великолепно в шоуто "Dancing Stars". Златното момиче на художествената гимнастика хвърли и публиката, и журито във възторг след изпълнението на английски валс с изключително оригинална хореография.
Илиана и партньорът й Трендафил Сърмов използваха червена топка, която символизираше сърце. Това предаде още повече фееричност и деликатност на танца им, за който двойката получи три десетки и оглави временното класиране. Въпреки че Нешка Робева даде максималната оценка, тя не спести критиките си към уменията на Раева да задържа топката.

Въпреки че миналата седмица Гибона ликува, след като за първи път успя да се спаси от елиминации, снощи той не успя да впечатли журито. Нешка Робева констатира, че любимецът на сините фенове е напълнял и трябва да отслабне. В крайна сметка Гибона и партньорката му Лили Величкова получиха общо 20 точки.
Снощи танците откриха Орлин и Яна с изпълнение на английски валс. След танца журито не скри възхитата си от перфектното им изпълнение и награди двойката с 28 точки.
За първи път Нети и Александър Докулевски не бяха достатъчно концентрирани и това се отрази на танца им. Английският валс не въодушеви публиката и журито, но въпреки всичко двойката получи 25 точки.

Аня Пенчева, която участва в актьорската битка за оцеляване по време на елиминациите в четвъртък, спечели 24 точки за изпълнението си с Рангел Спиров. Нешка Робева се извини на актрисата за един от коментарите си преди седмица като обясни, че всъщност не е искала по никакъв начин да засегне Аня споделяйки, че в танца й липсва страст.

"Храни жури да те лае" беше репликата на Тодор Колев след изпълнението на Георги Мамалев и танцовата му половинка Елена Добрикова. Въпреки старанието на двамата и подкрепата на актрисата Марта Вачкова танцът им донесе едва 21 точки. А журито беше "разочаровано", че този път Мамалев е минал без подкупи.

Виолета Марковска и Атанас Месечков отново оставиха зрителите в злата без дъх. Изпълнението им на английски валс накара част от публиката в залата да стане на крака, а журито - за пореден път да ги обсипе с комплименти. Въпреки това само една точка не достигна на двойката да сподели върха с Илиана Раева и с 29 точки двамата заеха втора позиция във временното класиране.

За пореден път Елена Йончева доказа, че няма никакво намерение да се предава. Журналистката и този път показа постоянство, като за да се подготви, през седмицата тя тренира със специалисти и разпусна след тежки тренировки в латино бар в столицата. Мамбото обаче отново не успя да я изстреля на върха, след като получи едва 23 точки.

Снощи се състоя и първото полувреме на танцувалното дерби между ЦСКА и Левски. Първи удар направи Ники Кънчев с английски валс, в който си партнира с председателя на БОК - Стефка Костадинова.
В първата част на дуела му с Андрей от "Сблъсък" Кънчев демонстрира страхотни умения във валса, а партньорката му Стефка Костадинова блестеше с майсторски обигравания на елементи от хореографията и страхотна визия.
В края на танца им се включиха Гибона и Мамалев, които държаха летвата за висок скок, която Костадинова преодоля, за да завърши изпълнението си. Журито оцени изпълнението подобаващо и даде 209 точки.
За да подкрепят любимците си в залата бяха олимпийските шампионки Мария Гроздева, Станка Златева и Румяна Нейкова. Тереза Маринова също беше в публиката на шоуто снощи.

В четвъртък левскарят Андрей ще изиграе второто полувреме на дуела, в което ще си партнира с Дони и Нети. /БЛИЦ