Фики Стораро е победителят в 8-ия сезон на "Като две капки вода". На второ място остана Маги Джанаварова, а трета се нареди Дара.

Финалът на шоуто бе грандиозен. Четиримата участници, които дадоха всичко от себе си тази вечер, по време на битката за голямата награда - чисто нов лек автомобил, бяха Маги Джанаварова, Фики, Дара и Джей Джей. 

Останалите участници - Луна, Галя, Тото, Анди и Димитър Маринов също имитираха различни звезди, но публиката нямаше право да гласува за тях.

Финалистите заложиха на драматични и баладични песни, които да докоснат сърцата на публика и зрители. 

Първа на сцената излезе Маги Джанаварова. Тя достигна до този етап след прецедент в историята на шоуто за България, след като Димитър Маринов доброволно й отстъпи мястото си. Гласовитата участничка в "Маскираният певец" излезе на сцената, за да се преобрази като Уитни Хюстън с въздействащата I have nothing.


Публиката беше на крака. 

След нея за победата в осмия сезон на "Като две капки вода" на сцената се появи Джей Джей. Той заложи на класиката на Queen и Who wants to live forever. Журито похвали имитациите му през целия сезон. 


Дара смая публиката и журито с изпълнението си на любимата на поколения българи песен на Мария Нейкова "Вървят ли двама. Фурията от "Х фактор" остави всички безмълвни, бе наречена от Хилда Казасян "талантливо зверче" и почти заплака на сцената.


Последен пред зрителите се изправи Фики, които заложи тази вечер на Лайнъл Ричи и песента Hello.


"Моля те, седни и го изпей още веднъж. Толкова любов и талант виждам в теб. Това шоу е невероятно, защото се откриват качества у хората, които по никакъв друг повод и никъде другаде не можеш да ги видиш", коментира изпълнението му Хилда.

След категоричния вот на зрителите на четвърто място остана Джей Джей. Третата позиция феновете на шоуто отредиха на Дара. На крачка от победата пък се нареди Маги Джанаварова.

Фики се просълзи, когато разбра, че е победител в "Като две капки вода" и печели както нов автомобил, така и любовта на зрителите. Тони Стораро, който също беше в залата се разплака заедно със сина си.


"Искам да благодаря на всички, които са ме подкрепили и на господин Халваджиян, който ми даде възможност да пея тук. Това е най-прекрасният момент, който съм имал в живота ми", каза победителят от осмия сезон на "Като две капки вода".