С Мария Игнатова ни свързва силно приятелство и очаквах да ме покани за кума. Сватбата им с Ивайло Цветков беше в много тесен кръг, много интимна.

Това призна в ефира на Нова телевизия и предаването "Събуди се" певицата и актриса Александра Раева, която в момента е част от детективския панел на "Маскираният певец".

„Приемам ги като едно цяло Мария и Иво. Толкова са създадени един за друг, че няма накъде. Надявах се, да съм й кума. С нея имаме чисто и вярно приятелство“, разказа Раева.

"Малко приятелства имам в нашите среди. Съвсем скоро ни предстои да се захванем заедно с нещо в интернет пространството, което ще ни даде нови посоки. Няма да го кажа преди да го направим“, разкрива Алекс.

„Най-големият провал в живота ми е лъжата. Много лъжех. Може би се дължеше на въображението ми, но това много разви моят потенциал на актриса”, категорична е тя.

За кризата с коронавируса

„Смятам, че не бяхме достатъчно информирани и подготвени за кризата покрай коронавируса. Светът под някаква форма е освободен от този вирус чрез тези зелени сертификати.“

За професионалните и житейски предизвикателства по пътя ѝ

„Изглежда, че „умея да хвана птичето, когато кацне на рамото ми“. Но това не означава, че не полагам огромни усилия, за да се развия в даденото нещо. Това ми доставя удоволствие.“