Приятелката на починалия Денис Теофиков след като написа първи думи в социалната мрежа за смъртта на талантливия 21-годишен певец, сега даде воля на мъката си и сподели още тежки думи за депресията, от която е страдал той. 

"Почивай в Мир любов моя ! Обичам те !", написа Алекса по-рано в социалните мрежи. А по-късно в Стори младата дама даде воля на чувствата си.


 


Както БЛИЦ вече съобщи, първоначалната версия е, че Денис е сложил край на живота си, вчера около 14:40 часа, скачайки от терасата на свой приятел. Гаджето му Алекса по това време била в дома си и разбрала за трагичната новина едва след час. 

Инцидентът е станал в района на Царско село. Към момента се прокрадва и версията за външна намеса, но тя е малко вероятна. 

Трагедия: Певецът Денис Теофиков почина на 21 години ВИДЕО

Както БЛИЦ вече съобщи младият изпълнител е изпаднал в депресия през последните седмици и е бил подложен на психически тормоз. Заради трагедията социалните мрежи буквално прегряха от жалейки и съболезнования на известни личности.

Шокираща версия за смъртта на Денис Теофиков, последните му дни били ад

Теофиков е син на известния джазмен Атешкан Теофиков, който е част от бенда на Кали. Денис и Алекса са заедно от няколко месеца, а двойката бе сред най-коментираните във фолк средите. Преди това Денис бе гадже с друга фолк звезда - Десита.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!