Андреа Банда Банда е претърпяла кошмарен инцидент, била е в болница и в момента си почива у дома. За ада, през който е преминала признава самата тя.

Свежото попълнение в екипа на предаването „На кафе”, което от известно време вече не се изявява в предаването по свое желание,  е на легло у дома.
Банда Банда трябва да си даде сериозна почивка, въпреки че дори в момента е в разгара на търсене на нов асистент, който да й помага с множеството й ангажименти.

Именно във вторник вечер Андреа трябваше на се включи на живо в социалните мрежи и да обясни повече за позицията на желаещите да кандидатстват за нея. Часове преди това обаче брюнетката е претърпяла инцидент и това я принуди да отмени обещаното видео.

Ето какво споделя самата тя:

„Приятелчета, няма драма, но се подхлъзнах и паднах по стълбите. Не е драматично, но бая се ударих на различни места. Нямаше да ви занимавам, но не мога да направя лайв чат-а довечера, а зная, че много хора го чакат, но трябва да лежа, при това по корем.

Съжалявам, че стана така. Ще се пооправя и ще насроча друг ден. Обич за всички”.


Тя показва и чат със свой фен, в който му праща снимка от изпочупените й пръсти след падането. Кадрите са брутални и няма да понесат на много хора.