Мария Бакалова - момичето, което Холивуд обича, вече е у нас. Първото си телевизионно интервю тя даде пред Мариян Станков - Мон Дьо в ефира на Нова тв.

„Коя съм аз? Това е доста труден въпрос. Аз имам чувството, че човек се търси докато е жив. И може да открива нови и нови неща. И да се изумява, и да се забавлява с това. Защото животът в крайна сметка е забавен”, заяви актрисата.

На въпрос дали славата я е променила, звездата заяви: „Аз все още съм си просто Мария Бакалова. За себе си аз винаги ще си остана същия човек. Усещането да се прибереш е много приятно, топло”.

Относно триумфа, Бакалова сподели, че е изпитала чувство на благодарност и честно, но смята славата за голяма отговорност, защото повече хора знаят коя е.

"Затова станах по-отговорна и по-разумна. Аз съм много първична като човек, но това е триумфът, може би - отговорност и разум.


Нещо, от което винаги съм бягала, защото вярвам, че интуицията е по-силна и децата знаят повече от възрастните.

Сега мисля, преди да кажа нещо. Играя пред камерата, а в живота трябва да се държа вече като пораснало дете. Правя първите стъпки", сподели актрисата.