Триумфът на синоптичките в тв ефира е забележителен. Красавицата от bTV Натали Трифонова, която води съботното предаване CoolT, ще остане лице на шоуто и през есента. 

Блондинката качи рейтинга му и категорично отвя конкуренцията в лицето на предшественичките си Петя Дикова и Поли Гергушева, пише "Галерия". Новият изпълнителен директор на bTV - чехът Мартин Швехлак, бил категоричен, че Трифонова е много подходяща за водеща на лайфстайл предаването, а атрактивната й визия залепва зрителите пред екрана. 

Преобладава мнението, че красавицата не разчита само на чара си, а и на сериозната подготовка по темите и интервютата. 

Самата Натали също вече е със самочувствието, че се е преборила за мястото си в конкуренция с Петя Дикова. 

Вече втора година дъщерята на Аня Пенчева не е на екран, защото най-напред роди сина си Александър през 2019, а година и половина по-късно на бял свят се появи и Илиян-джуниър. Дори рязката смяна във финансовото състояние на семейството й обаче не промени плановете й да се върне на малкия екран, а засега няма изгледи да се появи като водеща на светското предаване. 

След смъртта на продуцента на CoolT Емил Дилчев, който угасна от рак преди година, Пипи осъзнава, че предаването не е същото без него. Тя планира да започне да работи по отделни проекти в bTV, но не и да прекъсва майчинството си. А когато то изтече, мисли да се изявява само зад кадър - като продуцент и журналист, но не и като водеща. 

Натали няма как да не е щастлива, защото винаги е мечтаела да прави лайфстайл предаване. Другата й голяма мечта е да се снима във филм или сериал, така че нищо чудно скоро да я видим в някой нов проект на bTV.

Петя Дикова: