Броени дни преди съвместния си концерт на 11 април в зала 1 на НДК заедно с Мирослав Илич и Халид Муслимович, Неда Украден идва на шопинг в София в компанията на дъщеря си. Двете дами пристигат на 2 април и засега двудневната им програма предвижда няколко делови срещи и обиколки на бутиците по бул. „Витоша“ и в столичните молове. Неда обещава, че задължително ще отдели няколко часа за снимки с фенове и автографи.

Дъщеря и майка много държат на стилната си линия и  възнамеряват да подновят гардероба си с няколко уникални тоалета за пролетно-летния сезон. Не е изключено Неда да изпее прекрасната балада „Зора йе“ на сцената на НДК облечена в рокля, дело на роден дизайнер. Самата певица твърди, че е много доволна от богатия избор в нашите магазини за конфекция и при миналия си престой у нас се е сдобила с няколко чудесни костюма българско производство, с които не се разделя. 
Билетите от 20 лв. за концерта на Мирослав Илич, Неда Украден и Халид Муслимович на 11 април от 19 ч. са тотално изчерпани. Поради засиления интерес организаторите от АРТ БГ пускат в продажба допълнителен сектор с ограничени места в залата с цени 20 лв. и 30 лв., които могат да бъдат закупени в зала 1 на НДК. /БЛИЦ