Евгения Джаферович бе отстранена от „Игри на волята“. Тя излезе в битка за оставането си в шоуто срещу Георги и Ралица. Още от началото обаче Жени изостана, а това й изяде главата.

„Щастлива съм, че добутах дотук. Да мина през това трасе днес, ако някой ми беше казал преди няколко седмици, щях да кажа, че няма да стане. За мен представянето ми днес е успех“, заяви Джаферович след загубата.

„Изядох си главата сама. Ако бях спечелила днес, можеше да се върна и да отида директно за две игри от финала иначе на следващия съвет щяха да гласуват за мен и да изляза срещу по-силен физически съперник“, каза тя.

„Искам да блоагодаря за възможността да сбъдна мечтата си – отново да играя такива игри. Ключов момент за мен беше контузията ми, до този момент знаех, че имам големи шансове да печеля, а след това се борих близките ми да продължат напред. Личното мина на заден план. Щастлива съм, че стигнах дотук, защото рискувах и здравето си на тази арена. Ходът вчера на съвета беше всичко или нищо. Нямаше как да победя останалите иначе утре. Трябваше да си поиграя с огъня“, завърши Джаферович.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук