Някогашната звезда на фолка - Елена Паришева, се завърна в София, след като 10 години живя в Русия. Причина за това е новият работен договор на съпруга й - футболиста Ивелин Попов, с ПФК „Левски“.

Елена Паришева и Ивелин Попов

Семейството на Попето, както е известен родният талант у нас, го следва неотлъчно навсякъде и сега отново ще му даде пълна подкрепа, завръщайки се на родна земя, пише "Телеграф". Дори синът на играча – Ивелин-младши, се появи преди няколко месеца облечен с тениска на Левски от този сезон.

Кариера

Елена имаше зашеметяваща кариера във фолка у нас. Безспорно русата хубавица бе любимката на публиката, но тя взе категоричното решение да изостави музиката в името на това да създаде стабилно семейство с любимия си и с радост отглежда двете им деца - Ивелин-младши и Емма.

Кариерата на Елена започна през 2005 г., когато подписва договор с музикална компания „Пайнер“. Година по-късно издаде дебютния си албум „Пристрастена“, носещ заглавието на едноименната песен. От него като хитове се налагат песните „Петък вечер“, баладата „Която“ и дуетът с DJ Живко Микс „Тук и сега“, с които Паришева става звезда на родната сцена. Следват хит след хит, а песента „Достатъчно“ става първото попфолк парче, излъчено по MTV. След три успешни албума и безброй хитове през 2011-а Елена записва последните си песни „Не пускай“ и „Нека ми е зле“, след което забременява със сина си и слага край на музикалната си кариера.

„Разбира се, че си заслужаваше да се откажа от сцената. Мъчно ми е за момичетата, които искат просто да са популярни. Когато седнахме с Ивелин да правим семейство, казахме аз имам толкова, а ти толкова, започваме от нулата. Мили момичета, много е важно да започнете от нулата заедно. Жената има стойност, когато е до мъжа на всяко стъпало. Всичко останало е прах. Парите не са постоянна величина – днес ги има, утре ги няма. Аз бих била с Ивелин и в колиба“, каза Паришева преди време в откровено интервю за Нова телевизия.

Семейство

Певицата е категорична, че Ивелин е голямата й любов, а тя се е учила как да бъде жена до мъжа до нея от съпругата на бившия си продуцент инж. Митко Димитров.

„Ивелин е любовта на живота ми. Абсолютно. Аз назад в годините, когато бях изпълнител, се възхищавах на съпругата на Митко Димитров. Страшно харесвах тази жена, попивах всеки неин жест, начина й на говорене. Много исках да й подражавам. С времето, след като се запознах с Ивелин, ми се наложи в началото, докато бях бременна, да живея при родителите му и там се запознах със следващия Скорпион, защото и Мария Димитрова е зодия Скорпион, и майката на Ивелин - също. С нея сме водили много женски разговори.

Тя ми каза едно: „Децата растат, хващат си пътя и продължават живота си. Ти трябва да гледаш теб и Ивелин. Вие трябва да сте добре заедно и да не позволяваш тази емоция да си иде". Смело мога да кажа, че съм се усещала, че понякога го слагам пред децата. Не си представям живота, света, нищо не си представям без него - споделя още Паришева пред Мон Дьо и допълва: - Искам да обясня на децата, че вещите не са най-важни. Иска ми се да са освободени. Строга майка съм, особено към сина. Малката е малка. Аз се възхищавам на свекърва ми, че е възпитала истински мъже и ми е важно да не е лигаво момче. Карам го да има уважение, да си сервира и отсервира“.

С Попето сключиха тайно брак

Според светската хроника Елена и Ивелин са официално семейство. Двамата са сключили тайно от българските медии брак в Русия. Влюбената двойка винаги е държала личния си живот далеч от светлините на прожекторите и само по празници Попето пуска обща семейна снимка. Именно затова не са обявили и брака си. Близки до звездното семейство твърдят, че не е имало пищно парти, а само скромно подписване и почерпка за най-близките. Двамата се решили на тази крачка преди две години, след като на бял свят се появи и втората им рожба – Емма. Кумове на Попови са приятел и колега на Ивелин от Русия и съпругата му.