Тази вечер в живото предаване на Big Brother ще видим редовните елиминации, двама от номинираните съквартиранти ще си тръгнат от шоуто. Освен това ще станем свидетели и на първия етап от Big Brother кастинга, обявен миналата седмица.
Измина точно една седмица, откакто водещият Милен Цветков обяви, че Big Brother търси нови съквартиранти мъже, които да влязат в къщата. За изминалите седем дни близо 2000 души се записаха с надежда те да са следващите участници в риалитито. Само последния час от крайния срок за записване над 500 човека пуснаха своите снимки и анкетни карти в сайта, www.bigbrother.bg . От всички записали се екип на шоуто избра стотината най-атрактивни участници и предостваи техните анкетни карти и снимки на съквартирантките в къщата. Цяла събота и неделя жените преглеждаха въпросници, гледаха снимки и обсъждаха записалите се мъже.
Днес на живото предаване от 20:00 ч. петнайсетте най-харесани от жените кандидати ще излязат на сцената на Big Brother. От студиото чрез видео връзка желаещите да станат част от шоуто ще бъдат видени и препитани от съквартирантките.От техните отговори и поведение на сцената жените ще решат кои 10 да оставят за следващия кръг и кои петима да отпаднат още днес. Кастингът продължава цяла седмица, утре десетимата „оцелели” от днес ще преминат втори кръг. Така в сряда ще останат петима кандидати, а в четвъртък отново на живо предаване жените ще изберат кой от тези петима участници да стане техен съквартирант. Останалите четирима мъже ще се борят за симпатията на зрителите, тъй като също в четвъртък феновете на предаването ще решат чрез смс гласуване кой от тези четирима да бъде вторият нов участник в Big Brother 4.
Тази вечер освен първи тур на кастинга за мъже ще разберем и кои от настоящите съквартиранти ще си тръгнат днес. Изминалите дни много неща се случиха в къщата. След седмицата на Страшния съд редиците на съквартирантите оредяха. Вместо това да сплоти останалите в къщата, то още повече изнерви обстановката. Именно изнервената обстановка провокира заговор една от вечерите. Жоро и Жени уговаряха останалата част от съквартирантите да гласуват на предстоящите номинации против Умберто и Константин. Тази уговорка и въобще коментари за номинации са абсолютно забранени според правилата на Big Brother. Той реагира мигновено и двамата заговорници Жени и Жоро бяха наказани със служебни номинации. Техният план все пак успя, на последвалите след два дни номинации почти всички съквартиранти посочиха като най-неприятни португалеца Умберто и бившия наркозависим Константин – Скобара. Така днес за оставане в къщата се борят Умберто, Жени, Жоро и Константин, а зрителите решават кои ще останат и кои двама ще си тръгнат. /БЛИЦ