Популярната блогъркя и участничка в британските телевизионни риалита Ашли Джеймс, след като роди, стана новият идол на младите майки. 

33-годишната звезда честно показва живота с малко дете и как бременността е повлияла на тялото й. С настъпването на пролетта и топлото време феновете все по-често започнаха да се питат - готова ли е Ашли за плажния сезон? На което блогърката отговори в обичайния си стил - с помощта на снимка.На снимките младата майка се снима в задния двор на дома си в Лондон. Тя се е настанила на градинския диван с малък черен бански костюм. За снимките Ашли не позира специално пред камерата и търси изгоден ъгъл, показвайки всичко такова, каквото е. Пред очите на 290 хиляди абонати, към които Ашли се обърна под снимката, се появиха гънки по корема, увеличени страни и подута талия.

"Можете да се наслаждавате на топло време, независимо как тялото ви се е променило за карантина. Например чаках с нетърпение пролетта, че напълно забравих, че сега размерът ми е различен от миналата година и че всичките ми бански вече просто са изгубени. Независимо дали се възстановявате от раждането или просто напълнявате в самоизолация, все пак заслужавате да се насладите на външния си вид. Съвременната тенденция към фитнес и диети ни налага непостижими идеали за красота," пише Ашли Джеймс.Блогърката призна, че отдавна не се е претегляла, но е знаела, че се е възстановила. Но тя реши проблема просто - купи дрехи с един размер по-големи. Излишните килограми не пречат на блогърката да уважава тялото си поради факта, че е успяла да донесе нов човек на този свят. В коментарите абонатите благодариха на Ашли, която показва, че при младите майки не винаги всичко върви гладко. В крайна сметка модели като Емили Ратайковски, които след няколко дни са готови да рекламират бански на перфектното тяло, могат да предизвикат комплекси у всеки. 

Превод: БЛИЦ