След бруталния случай с 18-годишната Дебора от Стара Загора, която бе пребита, нарязана с макетно ножче и остригана от Геоеги Николаев, обществото настръхна заради неочаквано признание от баскетболният треньор Тити Папазов. В подкаста на певеца Тото той призна, че преди години е остригал косата на тогавашната му приятелка, тъй като избрала друг.

Малко след това певицата Йоана Захариева - Йоко сподели кое е въпросното момиче и какво се е случило с него. По темата говори и самият Папазов.

Подстриганата от Тити жена е имала много бурна съдба след инцидента, станал през 1995 година. Гергана Кирова, както е пълното й име, е заживяла с въпросния Суно, за когото баскетболният треньор разказва в подкаста на певеца Тото. И реално заради когото е станала чутовната глупост.

Неговото име е Александър Грънчаров, научи БЛИЦ. През 90-те години той е бил изключително богат. 

Двамата с Гергана заминават за ЮАР, където живеят няколко години. След това родената през 1976 година красавица желае да сбъдне детската си мечта – да се пресели и да учи в любимата си Австралия. 

Влюбеният Суно сбъдва желанието й. За него не е никакъв проблем, защото парите са го затрупали здравата. 

През 2000 година Гергана стъпва на Зеления континент. След това обаче нещо се случва в отношенията й с Александър Грънчаров. Върви слух, че той не е успял да тръгне с нея заради забрана да стъпва в Австралия. Впоследствие се разделят, а години след това Суно умира. 

Гергана остава в страната на мечтите си. В един момент се оказва без пари, защото Александър Грънчаров вече го няма. И започва сама да търси пътя към излизане от тежката ситуация. Един ден го намира, просперирайки във фирмата, където е стартирала работа.

Гергана намира в Австралия мъжа на живота си. Среща американец. Двамата се влюбват и имат деца. 

„Инфото за нея в момента е доста оскъдно. Така че, не може да гарантираме, че на 100 процента всичко от казаното е вярно. 

Но тя наистина сега е в Австралия. Радва се на две или три деца, които е родила от мъжа си“, уточняват източници на БЛИЦ.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук