Шеф Силвена Роу остави феновете без дъх. Топ готвачка се съблече в своя Фейсбук профил, за да се похвали със стегнато лятно тяло и последователите й полудяха от завист. 

"Знайте , че най-безценният подарък, който можете да си направите за всеки следващ рожден ден е да се превръщате в по- силна, по- здрава и по- щастлива версия на самите себе си! Вие сте моето вдъхновение! Аз съм това, с което се храня! Нека живеем, нашият най-чудесен живот!", написа шеф Роу към снимката.

Заради бурните реакции в мрежата, готвачката качи и втори пост на стената си: 

Предният ми пост възбуди много коментари! Повечето , както винаги, разбира се позитивни и споделящи моята страст за здравословен начин на живот! Имаше малко и нападения, естествено, всеки има мнение! Няма лошо!

Засегнати дами на определена възраст, премирени със сивият проспект на остаряване ! Ех, била съм гола! Не съвсем! Нямаше нищо неморално в този пост! Просто исках да ви покажа , че е напълно възможно да изглеждате , както вие си искате в каквато и да била възраст!

Всичко е в наши ръце! И аз искам да изглеждам така както се чувствам - фит, силна, активна, пълна с енергия!!! А на както бях - погледнете снимката тук!

Кой би се вдъхновил от тази снимка ?

Публикувах постът вчера, защото години наред аз се разнасям с екстра тегло и в същото време , практикувайки биохакинг, аз успявам да забавя процесът на остаряване, аз успях да въведа промени при себе си!

Тези от вас, които си мислят, че остаряването е неизбежно….защо не , за вас явно е неизбежно! Аз, от друга страна , правя всичко възможно , да избегна тази болест наречена ОСТАРЯВАНЕ! Аз , не мога да си позволя да съм обезсилена, прегърбена, натоварена, изсушена!

Аз не искам;

- повишено кръвно налягане

- висока кръвна захар

- излишни телесни мазнини около талията

- високи нива на холестерол

- високи триглицериди

Да, приятели, влошение на един даже от тези маркери е знак на остаряване на нашите клетки !

НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ за мен!

Напълно възможно е да живеете до дълга хронологична възраст без типичните гореспоменати знаци на остаряване! Моята формула- дълга хронологична възраст& намалена и млада биологична възраст!

Не е суетност! Гореспоменатите са част от най - важните маркери на нашето метаболично здраве. Също така, те са знаците на остаряване …

Тяхното влошаване е начало на най- лошите възпалителни процеси в нас!

Е, не знам за вас , но аз винаги ще избирам здравето, силата , енергията , желанието!

А вие?