Мария Цънцарова, която е сериозен журналист в професията си, в живота има далеч по-ексцентрични виждания за нещата. Едно от тях е да се омъжи заобиколена от три куми, пише в. "Галерия". 

Сватбата на Мария и Симо Голев се състояла преди седем години в обредния дом в град Карлово. Двамата се венчават в църквата "Св. Богородица", а партито е продължило в ресторант "Ловен парк".

Младоженката е взела нетрадиционното решение да се омъжи с цели три куми, сред които са колежките й Таня Савова и Надя Ганчева. Причината за това е, че и трите са й еднакво близки и тя не могла да реши коя да предпочете за важната роля. 

Мария и Симо се познават още от седми клас, но като двойка се откриват в студентските си години. Живеят заедно от 2010-а година. На 30-ия си рожден ден той й предлага да стане негова съпруга. Коленичил с диамантен пръстен в ръка, я моли да се омъжи за него, а тя казва "Да".

И двамата са категорични, че синовете им са най-голямото им щастие. Двамата се големи беладжии и редовно се обединяват в пакостите си. Като например да извадят съдовете от миялната неизмити. 

Мария не крои планове за момчетата си, а иска да си изберат професия, която да ги кара да се чувстват удовлетворени и свободни. Самата тя от малка мечтае да се занимава с журналистика. Приемат я от раз специалността в СУ, а след това завършва и магистратура по мениджмънт в НБУ.