Тереза Коларова от Трявна, която учи в ловешката езикова гимназия, събира мощна подкрепа в региона, след като премина напред в конкурса за българска песен на Евровизия, съобщи кореспондентът на БЛИЦ. На 9-ти октомври тя представи песента "Само едно море" по музика, текст и аранжимент на ловешкия композитор Камен Николов.
Тереза е откритие на продуцентите от агенция за модели и артисти "Glory BG" Анатоли Анастасов и Цветомир Йотов. Агенцията продуцира и финансира участието на Тереза и екипа й в конкурса по Канал 1 на БНТ. Тя вече промотира песента в Троян, Тетевен и Ловеч. Предстоят промоции в Трявна и Габрово.
На 23-ти октомври е второто участие на Тереза на живо по телевизията и тогава нейните фенове ще могат да гласуват отново за нея. След забележките на журито за облеклото по време на първото участие, сега екипът от продуценти и изпълнители ще оформя нова визия на Тереза за 23-ти. Тогава певицата на агенция "Glory BG" ще се съревновава с 9-те песни, класирани от първите три седмици. От тях три ще продължат към полуфиналите в конкурса за българска песен на Евровизия.
Гергана Димитрова, БЛИЦ