Уил Смит припомни плесницата, която удари на Крис Рок на церемонията по връчване на наградите "Оскар", съобщи Ройтерс. В свое телевизионно участие, свързано с представянето на новия му филм „Emancipation“, актьорът каза, че инцидентът е помрачил наградите.

Уил Смит получи своя първи „Оскар“ за най-добър актьор в тенис драмата „Методът Уилямс“ на същата церемония. Веднага след инцидента с плесницата той получи забрана да присъства на церемониите на Академията в продължение на 10 години, съобщава БТА.

Представяме ти 1500 лв. онлайн казино Бонус на efbet.com

„Беше страхотна нощ, толкова много събития и нюанси. Но в края на вечерта знаех, че съм загубил“, каза Смит.

На церемонията Крис Рок се пошегува със съпругата на Смит – Джейда Пинкет-Смит, правейки референции към филма „Редник Джейн“ от 1997 г. В този филм актрисата Деми Мур бръсне главата си. Не стана ясно дали Рок е бил наясно със състоянието на Джейда Пинкет-Смит, чиято коса пада по здравословни причини. Уил Смит излезе на сцената и публично удари шамар на Крис Рок.

След плесницата 54-годишният Уил Смит се извини на комика и на филмовата академия.

В интервюто си Смит каза, че разбира напълно хората, които не биха искали да го гледат в нов филм. „Надявам се, че моето поведение няма да стане причина да бъде наказан екипът на филма“, допълни той.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram. Присъединете се в канала тук