Гаджето на Киро Скалата Ника успя да вбеси зрителите на „Черешката на тортата“ с пълната липса на умения в кухнята, но огромни претенции.

Представената като модел, певица и организатор на събития Никол Стоянова – Ника не сготви нищо от седемстепенното си меню, с което се фукаше всяка минута.

Тя се изложи с приготвянето на най-банални ястия като домат шмеркезе, като за първи път виждаше пош. Купи готов боб от буркан, а опитът й да нареже краставицата на купчета бе истинска катастрофа, защото парчетата се получиха огромни, пише "Хотнюз". 

Ника покани гостите в ресторант, който изглеждаше потресаващо със златни мебели, като накрая дори пя като изненада за гостите. Простодушната мацка сама призна, че е бивша на актьора Фахрадин Фахрадинов и покрай него станала актриса, а сега живее със Скалата.

Той е един от големите победители в Черешката още преди десетилетие. В неговата седмица той успя да се скара с Люси Илирионов за калориите в храната, но грабна плакета.

После Скалата набута Анита Мейзер, която акостира буквално от затвора в предаването и също взе победата, пак с негова помощ.

Зрителите са категорични, че отдавна не са виждали такава седемстепенна излагация и се чудят как Ника е попаднала в предаването. „Шеф Манчев, от къде го изкопа това недоразумение в кухнята!По голямо излагане, не съм виждала в това предаване!“, пише зрителка.

„От къде се взе това същество,обстановката е пълен кич...,не може да готви,не може да създаде приятна обстановка,масата зле подредена,не знам какво изобщо прави в това предаване,ще ме откажат да го гледам ,тази КИФЛа няма място в това предаване“, коментира друга.