Голмайсторът на Манчестър Сити Серхио Агуеро намекна за евентуално напускане на „гражданите” в края на сезона, след като остана на резервната скамейка за началото на последните два мача на тима. Аржентинецът обяви, че самият клуб ще вземе решение през лятото дали има нужда от него. Според спекулациите в британските медии към 28-годишния нападател интерес проявяват Реал (Мадрид), Ювентус и Челси.

"В тези три месеца ще се опитам да помогна на клуба, а след това те ще решат дали имам място, или не. Аз искам да остана, разбира се. Имам договор за още три години и затова казвам, че съм щастлив тук. Когато останеш на скамейката, трябва да изчакаш своя шанс. Имам три месеца, за да направя всичко възможно да се опитам да помогна. След това ще видим какво ще се случи с моето бъдеще", сподели Агуеро след трудната домакинска победа над Суонзи (2:1).

„Агуеро е един от най-важните играчи за клуба”, побърза пък мениджърът Хосеп Гуардиола да тушира всякакви допълнителни спекулации за бъдещето на аржентинеца.

 ВСИЧКО ЗА АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА