Димитър Бербатов обяви в своята редовна колонка за Betfair, че би приветствал с добре дошъл Серхио Агуеро в Манчестър Юнайтед. Аржентинският нападател със сигурност напуска Манчестър Сити през лятото и веднага се появиха какви ли не варианти за новия му отбор. Един от тях е именно тимът от „Олд Трафорд“.

Бербо припомни как през 2012 година Агуеро донесе на Сити златните медали в Премиър лийг за сметка на Ман Юнайтед, вкарвайки за 3:2 срещу Куинс Парк Рейнджърс в последните секунди.

“Неговата класа ме лиши от една титла на Англия, но бих го приветствал на “Олд Трафорд”.

 Помня как в онзи ден се чувствах ядосан, когато разбрахме, че с негово попадението сме се разминали с първото място. Помня и как всички гледахме с празни погледи. И все пак това не е футболист, когото можеш да мразиш.

Агуеро е само на 32 години, а аз и Рууни напуснахме Юнайтед на по 31. Футболист като него все още може да нанесе вреди на съперници. Той знае как да пази силите си, кога да атакува и кога да чака точния момент.

Погледнете как Кавани и Ибрахимович се представят, те все още са с голям принос. Смятам, че Агуеро би бил добра придобивка за Манчестър Юнайтед, но пък и не виждам как такъв трансфер ще стане, защото той е лоялен към Сити. Той все още е способен да бележи, но пък вероятно има по-млади нападатели, за които си струва повече да се бориш на пазара”, написа Бербатов.