Мениджърът на Уест Хям Славен Билич за пореден път призна, че е под напрежение, но иска да продължи да се бори, тъй като вярва в себе си и играчите. Вчера "чуковете" паднаха тежко от Ливърпул с 1:4 у дома и остават с точка над зоната на изпадащите.

„Разбира се, че вярвам в себе си, екипа и отбора и техния характер. Изминах дълъг път от малка страна, но не това е важното. Не съм се предал и не се чувствам отчаян. Силен съм. От друга страна обаче, ситуацията в Уест Хям не е добра и в крайна сметка клубът е над всеки“ коментира той. 

„Продължавам да бъда отдаден, но не искам да говоря за себе си, сякаш съм умрял. Няма да го направя. Зная качествата си и не съм загубил увереност в себе си, тъй като мога да поема куршумите, когато трябва и съм го правил. Сега обаче трябва да видим решението на собствениците, които винаги са ме подкрепяли. Ситуацията обаче наистина е трудна и паузата не променя нищо“ добави Билич. 

„Няма да се скрия и ще срещна ситуацията и последствията. Дали играем добре? Не. Каквото и да се случи обаче, сега, след седмица или след 5 години, аз ще остана горд от това, което постигнах тук за 2 години и половина“ каза още хърватинът. 

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА