Бившият нападател на Манчестър Юнайтед Диего Форлан очаква Лиивърпул да се поздрави с шампионската титла в английската Висша лига този сезон.

"Ливърпул може да спечели титлата. Те просто трябва да продължават да правят нещата по начина, по който ги правят в момента и да имат късмет, както и да нямат много проблеми с травми", сподели бившият уругвайски национал пред goal.com.

"Това, че не играят в Европа е огромен плюс за отбора им в момента. Коутиньо определено се чувства на мястото си в този отбор. Да, в момента Ливърпул няма играч с класата на Суарес, но и Фелипе е много добър”, продължи 37-годишният футболист, който изкара два сезона на „Олд Трафорд” от 2002 до 2004 година и записа 63 мача и 10 гола с екипа на „червените дяволи” във Висшата лига.

„Клоп има предимство пред Конте и Моуриньо например, тъй като е по-дълго време начело на отбора си, а другите двама поеха тимовете си през лятото. Ливърпул не е печелил титлата от 26 години, но през миналия сезон Лестър стана шампион, така че защо през този "мърсисайдци" да не спечелят отличието?", завърши уругваецът, който в момента се подвизава в индийския Мумбай Сити.

ВСИЧКО ЗА АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА - ТУК!