Българският фенклуб на лондонския Арсенал защити Пламен Томов, който беше задържан в сряда при спецакция в НАП - Велико Търново.

"Справедливост за Пламен Томов", е озаглавено изявлението на "топчиите":

"Във връзка със събитията от предходната седмица, когато бе проведена показна акция и бяха арестувани служители на НАП във Велико Търново, Фенклубът на Арсенал в България изказва своята позиция, а именно:

Безусловно подкрепяме нашия член и приятел Пламен Томов. Ние вярваме в неговата честност, почтеност и НЕВИННОСТ. Не приемаме начина, по който той бе изведен от работното си място и беше третиран по време на акцията. Считаме, че това е погазване правата на човека и презумпцията за невинност. Не приемаме и тежките обвинения които са му повдигнати, без конкретни доказателства. Сега съдебната система в България има думата. Ние българските фенове на Арсенал вярваме, че справедливостта ще възтържествува, нашия приятел Пламен ще бъде реабилитиран и името му ще бъде изчистено.

Пaцо, ние сме със теб и ти можеш да разчиташ на нашата помощ. Ние вярваме в теб!!! ‪#‎PlamenTomov", ‬гласи изявлението на Управителния съвет на фенклуба на Арсенал в България.