Ситуацията в Лига 2 е крайно любопитна, след като шансове за плейофи имат тимове от долната част на таблицата. Конкуренцията ще бъде убийствена, а всяка среща може да е съдбоносна. С точно такъв характер е и домакинството на Брадфорд срещу Нотс Каунти. Чисто теоритично и двата отбора могат да преследват плейофи. Петлите са с актив от 50 точки и два мача по-малко спрямо Уимбълдън, който е с 57. Нотс Каунти има на сметката си 48 пункта и изоставане с изиграните срещи.  

Брадфорд не е в най-добрата си форма след две поредни поражения през март. Особено режък беше домакинският крах с 1:5 от Мансфилд.

Говорейки за форма, то при Нотс Каунти ситуацията е още по-неприятна. Отборът има само една победа през годината. Тя дойде при визитата на Нюпорт Каути през февруари.

Спорът довечера трябва да е равностоен, а в inbet има завишени коефициенти и МEGABOOST. Част от предложенията са следните:

  • Брадфорд да отбележи и в двете полувремена – 2.87
  • Над 2.5 гола (само единични залози) – 2.00
  • Над 12.5 кронера в мача – 3.60
  • Брафорд Сити да води до 15-ата минута – 5.00
  • Автогол в мача – 10.00

Успехът за Брадфорд Сити е оценяван на 1.92, а ставката за успех на гостите е 3.75. Равенството е с коефициент 3.65.

18+ Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на inbetcasino.com/отговорна-игра/