Патрис Евра стана един от любимците на българската публика заради шегите и поведението си по време на благотворителния мач на Димитър Бербатов. Французинът няколко пъти не пропусна да каже, че е брат на нашата звезда. Естествено, отново в шеговит тон. Евра показа целия си арсенал от способности не само на терена, но и извън него, по време на престоя си в София.

Този път той публикува емоционално послание към Уейн Рууни с обща снимка на двамата. Както е известно, Рууни напусна Манчестър Юнайтед и премина в Евертън.

"Скъпи, Уейн, не знам дали си впечатлен от дъха ми на тази снимка, но не това е темата на съобщението ми. Искам просто да ти кажа благодаря за годините, които прекарахме заедно. Спечелихме много трофеи заедно. Ти си легенда на Манчестър Юнайтед и се надявам, че феновете ще те помнят винаги. Като човек съм по-добър от теб, защото дори съпругата ти Колийн казва, че се смее на видеата ми, но все още чакам да ми благодариш. Знам, че баща ти е най-щастливият фен на Евертън сега, така че е хубаво да правиш хората щастливи”, обърна се Патрис Евра към Уейн Рууни.