ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Челси победи Астън Вила с 3:1 като гост в преиграване от четвъртия кръг на ФА Къп (0:0 в първата среща) и в следващата фаза ще се изправи на "Стамфорд Бридж" срещу Лийдс, където играе Илия Груев.

Лондончани излязоха напред в резултата още в 11-ата минута. Николас Джаксън проби отлично отляво и пусна към Нони Мадуеке, който с гръб към вратата върна за Конър Галахър, а той с безпощаден удар отбеляза за 1:0.

Само десет минути по-късно „сините“ реализираха и второ попадение. Мало Густо направи добър пробив по десния фланг и напредна към наказателното поле, след което центрира за Джаксън, а той с глава не остави шансове на Емилиано Мартинес – 0:2.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Минути преди да изтече час игра Челси реши абсолютно всичко в срещата. Енцо Фернандес изпълни по великолепен начин пряк свободен удар и с изстрел към горния десен ъгъл изпрати топката неспасяемо във вратата на Астън Вила и даде класически аванс на гостите.

В добавеното време на срещата "виланите" все пак успяха да върнат едно попадение. След ъглов удар Джейкъб Рамзи намери Муса Диаби на границата на наказателното поле, а французинът стреля по земя и с помощта на страничния стълб оформи крайното 1:3.

В друга среща от турнира Нотингам победи Бристол Сити с 5:3 след дузпи - 1:1 в редовното време и 0:0 в първия мач.