Манчестър Юнайтед изостана на четири точки от Топ 4 на класирането, след като в мач от 30 кръг на Висшата лига направи нулево домакинско равенство с Уест Бромич.

Вратарят на „дроздовете“ Бен Фостър на два пъти спря удари на Маркъс Рашфорд. „Червените дяволи“ имаха предимство на терена, но освен Рашфорд пропуски направиха Антони Марсиал, Маруан Фелайни и Хенрик Мхитарян. Давид де Хеа изби в напречната греда далечния удар на Дарън Флетчър, който беше най-добрият шанс за гол пред гостите.

Тимът на Жозе Моуриньо е на пето място в класирането с 53 точки, на четири зад градския съперник Манчестър Сити. „Червените дяволи“ имат аванс от три точки пред Арсенал, който утре приема „гражданите“. Уест Бромич е осми с 44 точки.

Лестър се отдалечи на шест точки от зоната на изпадащите, след като записа домакински успех с 2:0 над Сток Сити. В 25-ата минута Уилфред Ндиди откри резултата с далечен удар, а Джейми Варди удвои в първата минута на втората част. Така „лисиците“ събраха 33 точки и вече са 13-и, а Сток Сити е девети с 36.

Хъл Сити постигна ценна победа в битката си за оцеляване, след като се наложи с 2:1 над Уест Хям у дома. Анди Керъл даде аванс на „чуковете“ в 18-ата минута със седмия си гол за сезона и общо 50-и за кариерата му във Висшата лига. Андрю Робъртсън изравни за „тигрите“ в 53-ата минута, а Андреа Ранокия донесе победата пет минути преди края. Така Хъл Сити събра 27 точки и е 18-и, но е с равен актив със Суонзи, който е точно над чертата. Уест Хям е 14-и с 33 пункта.

ВСИЧКО ЗА АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА