Изгоненият от Олимпик (Марсилия) бивш футболист на Манчестър Юнайтед и ново попълнение на Уест Хям - Патрис Евра разкри подробности около изненадващия си трансфер.

Сделката стана след края на трансферния прозорец, тъй като французинът е свободен агент. Най-голяма заслуга за привличането на 36-годишния играч е бившият наставник на Юнайтед - Дейвид Мойс.

"Всичко се случи много бързо. Агентът ми ми се обади и ми каза, че спешно трябва да се прибера от Дубай. Срещнах се с мениджъра, когото познавам още от Манчестър Юнайтед, а след това се видях и с шефа и нещата станаха много лесно.

Когато трябва да сключиш сделка и парите не са водещи, всичко се може да се случи за по-малко от 5 минути. Най-важното нещо за мен бе да се присъединя към Уест Хям, за да помогна на съотборниците ми да спечелим, колкото се може повече мачове. Тази сделка бе най-бързото нещо, което съм правил в живота ми.

Чувствам се страхотно. Завърнах се и съм благодарен на Уест Хям, че ми даде възможност да върша работата си. Щастлив съм, че съм тук. Не знаете колко голям късметлия се чувствам, че утре ще се събудя и ще знам, че ще тренирам със съотборниците си", разказа Евра.