Манчестър Юнайтед излезе на второ място във Висшата лига, след като постигна драматичен успех над Уулвърхямптън  с 1:0 в  двубой от 16-ия кръг. Победата за "червените дяволи" дойде с попадение в добавеното време на срещата. Така тимът на Солскяер е само на две точки зад лидера Ливърпул.

"Вълците" бяха отборът, който атакуваше по-опасно през първата част и повечето интересни ситуации бяха пред вратата на Давид Де Хеа, който трябваше да се намесва три пъти след удари на Нето, Витиня и Невеш. Веднъж и гредата спаси Юнайтед.

Юнайтед започна да напада по-настоятелно след 30-ата минута. Бруно Фернандеш имаше чудесна възможност, след като засече от въздуха на далечната греда много добро центриране на Грийнууд. Ударът обаче отиде право в Патрисио, който изби с краката си. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

В 71-вата топката се озова във вратата на Патрисио след удар на Кавани, но попадението правилно бе отменено заради засада. 

Развръзката дойде в третата минута на добавеното време. Бруно Фернандеш намери Маркъс Рашфорд в наказателното поле, а той мигновено простреля Патрисио и донесе победата.

"Вълците" са на 12-а позиция с 21 точки.