Голямата звезда на Манчестър Юнайтед в последно време Пол Погба би играл само за още три тима, ако напусне „Олд Трафорд“. Брат му Флорентин разкри, че френският национал би отишъл само в испанските колоси Реал (Мадрид) или Барселона.

"Ако Погба напусне Юнайтед, той може да отиде само в три отбора - Манчестър Сити, Реал или Барса. Харесва ни тики-така. Винаги когато мога, гледам техните мачове или отивам на “Камп Ноу”. Той няма да отиде в Сити, така че ще дойде в Испания - в Барса или Реал. Когато той бе в Ювентус, през 2016 година, Пол можеше да отиде в Барселона. Имаше предпоставки за трансфер и в Реал, когато Зинедин Зидан беше там, но той силно желаеше да се завърне в Англия", сподели Флорентин Погба пред "Ас".

"Напускането на Моу беше важно. Пол не бе щастлив с неговото присъствие. Нещата се подобриха със Солскяер", добави братът на халфа, който заблестя с екипа на „червените дяволи“ след уволнението на Жозе Моуриньо – 5 гола и 4 асистенции за 6 мача под ръководството на новия мениджър Оле Гунар Солскяер.

АНГЛИЯ, ВИСША ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019