Футболистите и служителите на Ливърпул отпразнуваха подобаващо края на ерата Клоп с грандиозно парти, след като германецът се сбогува с феновете на "Анфийлд" при победата с 2:0 над Уулвърхемптън в неделя.

След края на срещата специалистът изнесе емоционална реч, а отборът се върна в хотел „Титаник“. Това е същото място, откъдето отборът тръгна за последния мач за сезона, за да започне купонът. На кадрите се вижда как Клоп танцува заедно с бившия полузащитник на „червените“ Джон Барнс, както и с футболистите си.

Клоп беше сниман и със суперзвездата в UFC Пади Пимбълт, който се присъедини към празненствата, а легендата Кени Далглиш също бе забелязан пред хотела.

На следващия ден редица футболисти на "червените" се сбогуваха със специалиста в социалните мрежи като сред тях бяха Доминик Собослай, Мохамед Салах, Върджил Ван Дайк, Трент-Александър Арнолд и Алексис Мак Алистър.

Междувременно Мохамед Салах потвърди в социалните мрежи, че ще остане в Ливърпул и през следващия сезон. През този той отбеляза 25 гола и направи 14 асистенции в 44 мача във всички турнири, а към него сериозен ингерес проявяваха клубове от Саудитска Арабия.

"Знаем, че трофеите са важни и ще направим всичко възможно това да се случи през следващия сезон. Нашите фенове го заслужават и ще се борим", написа Салах.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!