Голмайсторът на Манчестър Юнайтед Златан Ибрахимович за пореден път показа огромно самочувствие и отвърна на критиците, които го отписвали преди началото на сезона. 35-годишният шведски нападател от босненски произход заяви, че се чувства като животни и разкри точно като какво.

"Аз съм животно! Някои искат да се чувстват като лъвове, а аз просто съм лъв. Знам, че изглеждам добре на терена, чувствам се добре, знам, че се представям изключително", сподели Ибрахимович, който вкара два гола и спечели първия си трофей с Манчестър Юнайтед, който победи Саутхемптън с 3:2 във финала на турнира за Купата на Лигата.

„Много хора ме отписваха преди началото на сезона, но това никога не ме е притеснявало, защото много добре знам какво мога. Казваха, че не мога да покажа какво мога в Англия, а аз го сторих и сега се чувствам страхотно", допълни шведът.

"Имам много специални отношения с Жозе. Когато ми се обади през лятото, само го питах кой номер ми е приготвил. Тогава и децата ми помогнаха да се реша на тази крачка. Сега сам ще реша какво да правя през лятото. Само искам да кажа на някои, които си измислят теории. Те твърдяха, че ако не преподпиша, щяло да е защото евентуално не сме се класирали за Шампионската лига. Това е измислица. Като дойдох тук, отборът не беше в този турнир, така че това няма нищо общо. Аз ще реша какво да е бъдещето ми”, каза още 35-годишният голмайстор.

"Само едно обаче е напълно ясно - няма да изиграя и един мач повече, ако не съм на нивото, на което съм. Никога няма да играя заради това, което Ибрахимович е бил в миналото. Със сигурност ще спра, докато съм на върха", добави Ибрахимович.

ВСИЧКО ЗА АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА