Челси, Ливърпул и Манчестър Юнайтед имат по 13 точки след пет кръга в английската Висша лига, но „сините“ и мърсисайдци“ оглавяват временното класиране с еднаква голова разлика и по-добра от тази на "червените дяволи". Лондончани и „червените“ обаче правят нещо невероятно в елита от началото на сезона – и двата тима записаха досега абсолютно еднакви резултати във всеки един от петте изиграни кръга.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

В първия кръг Челси и Ливърпул спечелиха с 3:0 съответно срещу Кристъл Палас и Норич. След това те записаха успехи с по 2:0, като „сините“ сразиха Арсенал в лондонско дерби, а „червените“ надвиха у дома Бърнли. В третия кръг двата отбора играха помежду си и завършиха 1:1. В четвъртия и петия кръг два от фаворитите за титлата регистрираха класически победи с по 3:0. Лондончани разбиха последователно Астън Вила и Тотнъм в друго градско дерби, докато мърсисайдци спечелиха убедително в Лийдс и отвяха у дома Кристъл Палас.

В следващия кръг Челси приема Манчестър Сити, а Ливърпул пътува до Брентфорд и феновете вече се питат дали двата гранда ще продължат тенденцията.

РЕЗУЛТАТИТЕ И КЛАСИРАНЕТО ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА!