Голмайсторът на Тотнъм Хари Кейн намекна за трансфер в конкурент от Висшата лига и по-точно шампиона Манчестър Сити, след като наскоро шокира лондонския клуб и обяви, че иска да напусне след края на сезона. За момента английският национал не се интересува от трансфер в чуждестранен отбор, а интерес към него освен "гражданите" проявяват Манчестър Юнайтед и Челси.

"Когато гледам как играе Де Бройне, той е много специален футболист и някои от топките, които виждам, че подава в Сити, са просто мечтата за един нападател, ако трябва да съм честен. Той е изключителен играч с топката и без нея, а също така и в пресирането. Но честно казано, неговите подавания са най-добрите, които съм виждал. Разбира се, че има възможност някой ден да премина в чуждестранен отбор, но не мисля, че се интересувам от това в близкото бъдеще", сподели звездата на "шпорите".

"Разликата между Маурисио Почетино и Моуриньо беше пълна, ако трябва да съм честен. В стила на игра, в подреждането, в тактическите тренировки. Ясно е, че при Маурисио тернирахме много във фитнеса, докато Жозе не беше голям фен на това, но очакваше от нас да бъдем мъже на терена и да се държим като такива. Той искаше лидери на терена. Честно казано, може би точно тук нещата не сработиха при Жозе - нямахме необходимото лидерство, от което имахме нужда тогава. Клебът беше в труден период. С уволнението на Маурисио никога не е лесно за един нов мениджър да се установи. Мисля, че имах отлични взаимоотношения с Жозе. С него се спогаждахме още от първата минута. Смятам, че взаимно се разбирахме. Имахме сходни манталитет и начин на виждане на нещата на терена и извън него. Така че с него изградихме взаимоотношения. Жалко е, че не успяхме да спечелим трофеи, но имах късмета да работя с Маурисио и Жозе. Това са двама отлични мениджъри, които само помогнаха на моята кариера. Бях изненадан от момента, в който дойде уволнението на Жозе. Това е решение на клуба. Даниел Леви е имал своите причини, но определено бях изненадан. Жозе е победител, знаем каква е статистиката му във финалите. Разбрахме за освобождението му пет минути преди всички останали. Не съм сигурен дали решението е било обмисляно дълго време, или е било спонтанно. Разбирам, че собствениците трябва да вземат трудни решения в тежки времена, така че никога не съм упреквал някого за негово действие, защото не съм в позицията му и не знам всички подробности. В този случай обаче бях изненадан", добави Хари Кейн.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В АНГЛИЯ