Тотнъм разби като гост с 4:0 новака в английския елит Хъръдсфиийлд в среща от 7-ия кръг на Висшата лига. Над всички на терена бе звездата на "шпорите" Хари Кейн, който реализира 2 от попаденията в мача.

Гостите започнаха по перфектен начин срещата и излязоха напред в резултата още в 9-ата минута. Хари Кейн нахлу добре в наказателното поле на домакините и с премерен шут с десния крак реализира.

В 16-ата минута отбраната на Хъдърсфийлд отново сгреши. Ериксен получи малко пред наказателното поле на противника, Льове се опита да изчисти топката, но вместо това я пусна към Дейвис, който от близка дистанция не остави шансове на Льосъл. Само 7 минути по-късно Хари Кейн Реализира втория си гол в мача. Нападателят се измъкна от бранителите на домакините и с хубав шут с левия крак от границата на наказателното поле направи резултата класически.

До края "шпорите" можеха да направят преднината си още по-голяма, но удар на Деле Али срещна гредата, а впоследствие попадение на Хари Кейн бе правилно отменено заради засада.

През втората част Тотнъм имаше още няколко добри възможности за гол, но те бяха пропилени от Кейн и Дайър. В самия край на мача Сисоко оформи крайното 4:0 за Тотнъм, завършвайки отлично контраатака на "шпорите". 

С този успех Тотнъм събра актив от 14 точки и преди изиграването на останалите мачове е на 3-о място във временното класиране. Новакът Хъдърсфийлд.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ ВЪВ ВИСШАТА ЛИГА