ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Манчестър Сити срази у дома Брайтън с 3:1 в мач от 13-ия кръг на Висшата лига и се доближи на точка от лидера Арсенал, който утре гостува на Саутхемптън.

Голмайсторът Ерлинг Холанд (22, 43-дузпа) вкара два гола, които бяха единствени за първата част. За първия гол му асистира Едерсон, а нарушението за дузпата бе срещу Бернардо Силва. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"Чайките" върнаха едно попадение чрез Леандро Тросар (53) след пас на Соли Марч и удар от границата на наказателното поле. Четвърт час преди края на редовното време Бернардо Силва сервира топката на Кевин Де Бройне (75) и белгиецът с хубав удар изстреля топката в десния ъгъл за крайното 3:1.

След успеха "гражданите“ събират 26 точки на второто място в класирането, на една зад лидера Арсенал, който е с мач по-малко. Брайтън е осми с 15 точки.

В друг мач от кръга по същото време Евертън разби гостуващия Кристъл Палас с 3:0. Доминик Калвърт-Люин (11), Антони Годрън (63) и Дуейт Макнейл (84) вкараха головете за убедителния успех на "карамелите". Те са 11-и с 13 точки, а "орлите" са точно зад тях със същия актив.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В АНГЛИЙСКАТА ВИСША ЛИГА - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК