ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Манчестър Сити победи Улвърхямптън с 3:0 у дома в среща от 21-ия кръг на английската Висша лига. Така "гражданите" продължиха доброто си представяне в шампионата , където имат седем попадения в последните си две срещи.

Манчестър Сити откри резултата в 40-ата минута с гол на Ерлинг Холанд, който се възползва от пас на Кевин де Бройне и с глава вкара топката във вратата за 1:0. В края на полувремето Сити имаше претенции за дузпа, но такава не бе отсъдена.

Пет минути след почивката обаче реферът Дейвид Кут посочи бялата точка за фаул на Рубен Невеш. Холанд застана зад топката в 50-ата минута и вкара за 2:0 с удар в средата на вратата.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Няколко минути след това Рияд Марез пропусна с глава, а в 54-ата минута Холанд оформи хеттрика си след грешка в отбраната на "вълците" 3:0.

След малко повече от час Улвърхямптън поиска дузпа, но реферът замълча. Минути по-късно гол на Рияд Марез за Сити бе отменен заради засада.

До края на мача не падна гол, а "гражданите" се доближиха на две точки, но с два мача повече от лидера Арсенал. "Артилеристите" играят по-късно тази вечер с Манчестър Юнайтед в дербито на кръга.

Улвърхямптън се доближи до зоната на изпадащите, от която се отдалечи Лийдс след 0:0 с Брентфорд в другия мач от кръга днес.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК